Meewerkend Adviseur pakket - Basis

“Je geheime wapen”

Voor zelfstandig ondernemers en directeuren van kleine MKB bedrijven. Je hebt regelmatig één vraagstuk of project dat extra aandacht, uitzoeken en planvorming verdient en waar je zelf binnen je organisatie aanspreekpunt voor blijft.

We werken één op één samen. Namens jou onderzoek ik, werk ik uit en doe ik voorstellen. Daar kun jij dan weer mee aan de slag. Op basis van feedback kan ik bijsturen, aanvullen en vervolgstappen uitzetten.

Ben je als ondernemer of directeur verantwoordelijk om jullie bedrijf te verduurzamen en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Op basis van dit pakket kan ik een aantal maanden met je “mee lopen”. Dat maakt het makkelijker om vol te houden!

Tijdens de looptijd van het van het pakket kan het om meer onderwerpen gaan, die elkaar zoveel mogelijk opvolgen. In deze vorm heb ik geen contact met andere mensen in je organisatie. Ik werk voor en met jou en zorg dat je goed voorbereidt aan de slag kunt.

Omdat we uitgebreid kennismaken kunnen de contactmomenten heel goed online en telefonisch. Zo kunnen we snel schakelen.

De details van dit pakket

Prijs per maand € 950,–
Looptijd Vanaf 3 maanden
Facturatie Eerste week van de maand
Betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum

Voor alle pakketten geldt: exclusief btw en reiskosten. De looptijd wordt niet automatisch verlengd. Mijn algemene voorwaarden zijn op alle diensten van toepassing.

De voordelen op een rij

• De langere looptijd geeft mij de kans jou en je bedrijf echt te leren kennen – daardoor kan ik steeds beter en echt op maat advies geven en meewerken.
• Advies en ondersteuning op diverse onderwerpen – ik kan mijn kwaliteiten als generalist maximaal inzetten.
• Jij bent nog steeds de beslisser – ik zal nooit tot uitvoering overgaan als we geen overeenstemming hebben bereikt over hoe en wat.
• Toegang tot mijn netwerk – waarbij ook het leggen van nieuwe contacten voor jou inbegrepen is.
• Ongevraagd advies, tips en trucs – als ik nieuwe dingen leer, hoor of lees dan profiteer je daar van mee.
• Onbeperkt telefonisch en e-mailcontact – binnen de grenzen van het redelijke natuurlijk.
• Vaste en dus voorspelbare kosten per maand.

Je kunt dit pakket bijvoorbeeld inzetten voor:

Je persoonlijke weekstart; hoe ziet je week eruit, waar liggen de prioriteiten, waar heb je extra informatie voor nodig, waar moet je tijd vrijplannen enzovoort. We creëren rust in je week en kijken kritisch naar de tools die je gebruikt en hoe je die gebruikt. Waar mogelijk maken we het eenvoudiger, doeltreffender en automatiseren we wat kan.

Een regelmatige brainstorm of sparsessie; eens per twee weken bijvoorbeeld. Waarbij tussentijds onderzoek door mij gedaan wordt en we dus altijd stappen kunnen maken.

Taken of onderwerpen die al een tijdje op je liggen te wachten alvast laten uitzoeken en voorbereiden. Zodat je heel gericht met een aantal opties begint, of zelfs met een compleet plan.

Redactie of ghostwriting van je, intern of extern te publiceren, teksten. Zodat je beter en effectiever gaat communiceren, in plaats van meer.

Bedrijven die je voor gingen